"Молодша не ходила, не говорила, не їла сама". Могилевська розповіла про виховання прийомних доньок

Могилевська два роки приховувала, що вдочерила дітей
Фото: nataliya_mogilevskaya / Instagram

Українська співачка Наталія Могилевська 17 вересня в ефірі каналу "Київ24" розповіла про виховання й захоплення своїх прийомних дочок. Фрагмент свого інтерв'ю співачка розмістила в Instagram.

"Вони знають усі мої пісні точно, вони співають. Молодша – це дуже смішно. Але взагалі вони дуже талановиті, танцюють і співають прекрасно", – розповіла артистка.

За словами артистки, її діти навряд чи в майбутньому стануть артистками. Могилевська додала, що її старша дочка Мішель захоплюється футболом.

Співачка додала, що її молодшій дочці Софії потрібно більше уваги.

"Фізично більше уваги потребує молодша, і їй треба дуже багато чого організувати. Їй потрібна допомога, тому що вона не ходила, не говорила, не їла сама. А що стосується психологічної роботи, то її дуже багато потребує старша донька, тому що це про все – про всесвіт, про ставлення до життя, про повагу до дорослих, про власні кордони", – зізналася співачка.

Цей фрагмент опублікували на сторінці "Сцена.Uа" в Instagram.

Контекст:

Могилевська була двічі заміжня. Перший чоловік Могилевської – український бізнесмен Дмитро Чалий. Пара розлучилася 2005-го, за рік після весілля. 2006 року співачка вийшла заміж за підприємця Єгора Долініна. Подружжя прожило у шлюбі п'ять років.

Могилевська зараз живе у заміському будинку разом зі своїм коханим. У них є двоє прийомних дочок – про це співачка вперше заявила 31 грудня 2023 року. За словами артистки, вона удочерила їх на початку повномасштабної війни проти України. 12-річна Мішель і чотирирічна Софія – рідні сестри.

2 серпня 2024 року Могилевська відсвяткувала своє 49-річчя в оточенні сім'ї і друзів.