"Найкращий подарунок, про який тільки могла мріяти". Принцеса Євгенія показала півторамісячного сина

Принцеса Євгенія: Дякую за вчорашній день народження
Фото: princesseugenie / Instagram
Принцеса Євгенія, молодша донька герцога Йоркського Ендрю, який є сином королеви Великобританії Єлизавети II і герцога Единбурзького Філіпа, народила первістка на початку лютого.

Принцеса Євгенія, молодша донька герцога Йоркського Ендрю, сина королеви Великобританії Єлизавети II, 24 березня в Instagram опублікувала сімейні фото, на одному з яких знялася разом із півторамісячним сином Августом на руках у компанії з чоловіком, британським бізнесменом Джеком Бруксбенком.

На другому знімку чоловіка принцеси Євгенії сфотографовано зі спини з дитиною на руках – фотограф зняв обличчя Августа зблизька.

"Спасибі за вчорашній день народження. Я отримала найкращий подарунок, про який тільки могла мріяти", – написала вона, присвятивши публікацію своєму дню народження. 23 березня їй виповнився 31 рік.

Онука британської королеви Єлизавети II принцеса Євгенія вийшла заміж за Бруксбенка 12 жовтня 2018 року після восьми років стосунків. У вересні 2020 року Букінгемський палац повідомив про вагітність принцеси, а 9 лютого 2021 року його народила первістка, якого назвали Августом Філіпом Гоуком.

Новонароджений став дев'ятим правнуком для Єлизавети II і герцога Единбурзького Філіпа.