Налчаджиоглу після возз'єднання з ексдружиною знову підписався на неї в мережі. Вона відповіла взаємністю

Реус і Налчаджиоглу розлучилися в березні 2024 року
Фото: __l_i_l_i_a___ / Instagram

Український бізнесмен турецького походження Мурат Налчаджиоглу після зустрічі 1 вересня зі своєю колишньою дружиною, українською візажисткою і перукаркою Лілією Реус знову підписався на її сторінку в Instagram. Інтернет-видання "ГОРДОН" оприлюднює відповідні скріншоти.

Налчаджиоглу і Реус возз'єдналися за пів року після розлучення – бізнесмен відвідав барбершоп в Ірпені Київської області, куди стажеркою влаштувалася працювати його ексдружина. Після проведеного разом часу Налчаджиоглу став стежити за блогом Реус.

Скріншот: muratnalca / Instagram

Реус відреагувала взаємною підпискою.

Скріншот: __l_i_l_i_a___ / Instagram

Контекст:

Реус і Налчаджиоглу одружилися влітку 2023 року. У січні 2024 року бізнесмен заявив, що вони розійшлися, і розповів про свій новий роман. 28 березня подружжя офіційно розлучилося.

"Сьогодні я офіційно розлучена. На цьому все. Від себе хочу добавити: бережіть один одного. Цінуйте один одного і не повторюйте чужих помилок. І нехай Бог оберігає вас і направляє на істинний шлях", – написала тоді Реус, не ставши уточнювати причини розлучення.

Зі свого боку Налчаджиоглу, коментуючи розлучення з Реус, назвав її "людиною, з якою він не живе із жовтня".

Після стосунків із Реус у Налчаджиоглу був роман з українською моделлю Анастасією Foxy. Пара перебувала у стосунках із січня 2024 року. 16 липня Анастасія Foxy заявила, що вони розійшлися. За словами екскоханої Налчаджиоглу, причиною розставання став аборт, який вона зробила на шостому тижні вагітності на початку липня.