Налчаджиоглу показав, із ким повертається додому після того, як розстався з моделлю

За словами екскоханої Налчаджиоглу, причиною розставання став аборт
Фото: muratnalca / Instagram

Український бізнесмен турецького походження Мурат Налчаджиоглу 18 липня розмістив у Instagram Stories ролик, у якому його зняли в салоні автомобіля разом із його вихованцем.

"Після важкого робочого дня", – підписав він ролик.

Налчаджиоглу оприлюднив відео на тлі заяви своєї екскоханої, української моделі Анастасії Foxy про їхнє розставання після того, як вона зробила аборт. Бізнесмен поки не коментував звинувачень колишньої дівчини, яка публічно назвала його негідником.

Фото: muratnalca / Instagram

Контекст:

28 червня модель під час спільного відпочинку з Налчаджиоглу в Туреччині оприлюднила фото, на якому зображено тест на вагітність із двома смужками. "Найважливіше в житті – знайти правильного, відповідального попутника. Але, на жаль, не кожному це вдається", – написала вона.

За деякий час на її пост відреагував Налчаджиоглу. Він дорікнув обраниці в тому, що вона оприлюднила цю інформацію. "Я коли це бачив, я тобі казав: "Я найщасливіший чоловік у цьому світі, в якому ми з першого дня хотіли це з тобою", – написав він.

Бізнесмен також звернувся до моделі із запитанням. "У мене одне запитання. Це було п'ять днів тому. Навіщо зараз це викладати й через Instagram це все вести?" – заявив він.

Після сварки закохані припинили публікувати спільні фото, а 16 липня Анастасія Foxy заявила, що вони розсталися. За словами екскоханої Налчаджиоглу, причиною розставання став аборт, який вона зробила на шостому тижні вагітності на початку липня. "Людина щодня говорила, як хоче від мене дитину, і коли так сталося, він, мабуть, злякався. Я не поважаю чоловіків, які не відповідають за свої слова. Мій психічний стан через те, що відбувається останнім часом, був дуже кепським. Це і стало останнім..." – пояснила вона.

Пара була у стосунках із січня 2024 року.