Напівоголена Спірс налякала фанатів танцем із ножами. Після розголосу артистка пояснила свою поведінку

Із вересня 2021 року Спірс живе без опіки свого батька
Фото: ЕРА

Американська співачка Брітні Спірс 26 вересня розмістила в Instagram відео, на якому вона танцює з великими ножами.

Спірс постала перед камерою в білих трусах і топі, кружляючи й розмахуючи ножами. У кадрі також є тварини: коли співачка почала активно крутити ножами, постукуючи ними один об інший, тварини, певно, злякавшись цих звуків, утекли.

"Я сьогодні почала гратися на кухні з ножами. Не хвилюйтеся, це несправжні ножі! Незабаром Гелловін", – прокоментувала ролик артистка.

Вона вимкнула можливість коментувати її пост.

Редакція американського сайта Delish зазначає, що після цього фанати артистки "висловили стурбованість" її станом, опублікувавши свої занепокоєння в соціальній мережі X (стара назва Twitter). Автори коментарів, які зібрала редакція, припустили, що Спірс потребує допомоги, й висловили побоювання, що далі вона може взяти до рук пістолет.

Наступного дня після скандального ролика Спірс розмістила в Instagram ще один пост із танцем.

"Не звертайте уваги на ножі, я копіюю Шакіру", – підписала вона відео.

Спірс, імовірно, мала на увазі цей танець колумбійської колеги.

Контекст:

Спірс – володарка премії "Греммі" у категорії "Найкращий танцювальний запис". Всесвітню популярність артистці приніс її дебютний альбом Baby One More Time.

2004 року співачка вийшла заміж за американського хореографа Кевіна Федерлайна, а влітку 2007 року вони розлучилися. У шлюбі в пари народилося двоє синів: Шон (2005) і Джейден (2006).

1 жовтня 2007 року Федеральний суд Лос-Анджелеса передав право опіки над дітьми Федерлайну, а Спірс зобов'язали пройти примусове лікування у психіатричній клініці.

У 2008–2021 роках Спірс жила під опікою батька, який набув статусу опікуна після того, як вона опинилася на примусовому лікуванні у психіатричній клініці. 29 вересня 2021 року суддя Верховного суду Лос-Анджелеса ухвалила рішення про усунення Джеймі Спірса від опікунства над донькою.

У серпні 2023 року стало відомо, що артистка розлучається зі своїм чоловіком, американським тренером іранського походження Семом Асгарі. Пара одружилася у червні 2022 року.