Nora Polinnia в новій пісні висміяла midnight boys, яким "матусі готують обіди, а тати вирішують питання". Відео

Nora Polinnia: Ця пісня історія про себе – самовпевненого альфа-самця, який вважає, що всі мають підлаштовуватися під нього і робити те, що йому заманеться
Фото: Sonya Stolar
Дочка українського продюсера Юрія Нікітіна та української ведучої й співачки Ольги Горбачової, українська співачка Nora Polinnia (Поліна Нікітіна) 28 квітня на своєму каналі у YouTube презентувала кліп на англомовну пісню Midnight Boy.

"Ця пісня – історія про себе – самовпевненого альфа-самця, який вважає, що всі мають підлаштовуватися під нього і робити те, що йому заманеться. Свого часу в моєму оточенні було чимало таких хлопців, але, як виявилося, більшість із них – нікчеми і досі не вміють дбати про себе: їхні матусі готують для них обіди та прасують білизну, а тати вирішують будь-які питання. Я закликаю всіх молодих жінок і далі жити своїм наповненим життям та сприймати таких midnight boys жартома. А самим ставати midnight girls", – прокоментувала вихід пісні артистка.

Композиція увійшла до її першого мініальбому Past Chronicles.

Відео: Nora Polinnia / YouTube

Контекст:

Поліна (2006) – старша донька Горбачової та Нікітіна. Реліз її дебютної композиції Gotham відбувся восени 2022 року.

У майбутньому співачка готує прем'єру ще двох мініальбомів: Present Chronicles і Future Chronicles. Пісня Late Love перший сингл із дебютного мініальбому Past Chronicles.