Однокурсниця принца Вільяма розповіла, як зароджувався його роман із Міддлтон

Принц Вільям зробив пропозицію Кейт Міддлтон за 10 років після моменту знайомства
Фото: ЕРА
Однокурсниця принца Вільяма Лаура Воршавер в інтерв'ю, яке 12 травня опублікували на сайті журналу People, заявила, що він від самого початку виявляв симпатію до своєї майбутньої дружини Кейт Міддлтон, яка після заміжжя з ним стала герцогинею Кембриджською.

За словами Воршавер, якщо Міддлтон була разом із принцом Вільямом в одній кімнаті, він завжди звертав на неї увагу. Співрозмовниця видання підкреслила, що парі завжди було про що поговорити, і вона, дивлячись на них, часто ловила себе на думці, що між ними "щось може бути".

У публікації наголошують, що романтичні стосунки між принцом Вільямом і Міддлтон дійсно виникли через за роки після їхнього знайомства, коли вони разом з університетськими друзями зняли чотирикімнатну квартиру і почали разом ходити на пари.

Контекст:

Принц Вільям познайомився з майбутньою дружиною Кейт Міддлтон 2001 року під час навчання в Сент-Ендрюському університеті. За два роки після знайомства між ними зав'язалися романтичні стосунки. 2010 року стало відомо, що принц Вільям одружується зі своєю обраницею. Весілля відбулося у квітні 2011-го – 29 квітня 2021 року подружжя відсвяткувало 10-ту річницю із дня одруження.

Упродовж дев'яти років сімейного життя в герцога та герцогині Кембриджських народилося троє дітей: принц Джордж (2013), принцеса Шарлотта (2015) і принц Луї (2018). Наразі сім'я живе в Кенсінгтонському палаці.