Ольга Сумська публічно звернулася до Пугачової після того, як російська співачка озвучила умову свого повернення на сцену

Сумська у своєму пості тегнула Пугачову, звертаючись до неї особисто
Фото: allapugacheva_koroleva / Instagram, olgasumska / Instagram

Українська актриса Ольга Сумська 2 серпня в Instagram Stories відреагувала на висловлювання російської співачки Алли Пугачової, яка озвучила за лаштунками фестивалю Laima Rendezvous Jurmala '24 в Юрмалі (Латвія) умову свого повернення на сцену.

Сумська розмістила відео за участю співачки, у якому та заявила, що вона не має натхнення співати, "поки десь щось стріляє".

Сумська, коментуючи слова Пугачової, поставила три зображення, що символізують бурхливі оплески, і додала зображення серця.

Акторка також поставила у своєму пості активне посилання на сторінку російської співачки, звернувшись тим самим до неї особисто.

Фото: olgasumska / Instagram

Контекст:

Після того як у Росії почалося цькування чоловіка співачки, російського шоумена Максима Галкіна, який публічно засудив повномасштабне вторгнення країни-агресора РФ в Україну, він разом із Пугачовою та їхніми дітьми Лізою й Гаррі покинув Росію і переїхав до Ізраїлю.

16 вересня 2022 року міністерство юстиції Росії занесло Галкіна в реєстр "іноземних агентів". 18 вересня Пугачова у відкритому листі закликала визнати і її "іноагентом" у РФ і побажала, щоб російські окупанти перестали "гинути за ілюзорні цілі", які роблять РФ "вигнанцем" і ускладнюють життя росіян.

Від публічних заяв на підтримку України артистка утримувалася, але засудила ракетний обстріл київської лікарні "Охматдит", який російські окупанти здійснили 8 липня 2024 року.