Пенн розповів, що відбувається в його житті після розставання з українкою, і як склалися стосунки з Мадонною й Робін Райт після розлучення

Пенн був одружений тричі
Фото: ЕРА

63-річний американський актор, режисер і продюсер Шонн Пенн після розставання зі своєю останньою коханою, українською акторкою Ольгою Коротяєвою перебуває у статусі холостяка. Про зміни в особистому житті він розповів в інтерв'ю, яке 22 червня опублікувала редакція The New York Times.

За словами Пенна, тепер він "просто вільний". Актор зізнався, що за відчуттями, його серце більше не буде "розбите романтикою".

Згадуючи про свою першу дружину, американську співачку Мадонну, він зізнався, що й далі її кохає. Пенн зазначив, що нещодавно просив Мадонну зняти відео на підтримку України напередодні саміту миру і вона погодилася.

Актор розповів, що після розлучення йому було легше відновити дружні стосунки з Мадонною, аніж зі своєю другою дружиною, американською акторкою Робін Райт, у шлюбі з якою у нього народилися діти. За словами Пенна, наявність дітей і ускладнила цей процес, хоча саме діти є вагомою причиною налагодження стосунків. Він додав, що після розлучення з Райт, між ними було "багато драми".

Контекст:

Про роман Пенна з Корятяєвою стало відомо влітку 2023 року. Актор приїжджав зі своєю обраницею родом із Черкас до України.

У квітні 2022 року Пенн розірвав шлюб з австралійською акторкою Лейлою Джордж, яка молодша за нього на 31 рік. Про таємне весілля Пенна і Джордж стало відомо в серпні 2020 року. До шлюбу пара зустрічалася протягом чотирьох років, приховуючи стосунки від преси.

Раніше Пенн був одружений із Мадонною і Робін Райт. У другому шлюбі він став батьком двох дітей.