Плантовська показала, який має вигляд після збільшення грудей. Раніше її звільнили із Держприкордонслужби після відпочинку за кордоном під час війни

На початку серпня Плантовська заявила, що в Туреччині їй зробили маммопластику. Вона зазначила, що це була "перша та остання в її житті операція"
Фото: ivankaa._________ / Instagram

Колишня пресофіцерка Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України Іванна Плантовська, котра зробила маммопластику, 7 серпня в Instagram Stories показала, який має вигляд за кілька днів після операції.

Плантовська виклала в мережу фото, на якому великим планом показала зону декольте та груди.

Скріншот: ivankaa._________ / Instagram

А також знялася на повний зріст, позуючи із сумкою та валізою.

Скріншот: ivankaa._________ / Instagram

Контекст:

Плантовська потрапила у скандал після того, як користувачі соцмереж звернули увагу на опубліковані на її сторінці у Facebook та інших соціальних мережах фотографії з Парижа, зроблені в грудні 2022-го. Українці обурювалися тим, що представниця офіційної державної структури "хизується" своїм "шикарним" приватним життям тоді, коли захисники України, зокрема прикордонники, проливають кров на фронті.

Спікер ДПСУ Андрій Демченко в коментарі "Українській правді" 6 лютого 2023 року заявив, що Плантовську звільнили з військової служби.

2 серпня Плантовська заявила, що в Туреччині їй зробили маммопластику. Вона зазначила, що це була "перша та остання в її житті операція".