Потап вийшов на червону доріжку в Юрмалі без Каменських

Каменських і Потап перебувають в офіційному шлюбі
Фото: realpotap / Instagram

Український продюсер і співак Потап (Олексій Потапенко) 28 липня на своїй сторінці в Instagram розмістив фото, зняте в межах міжнародного пісенного фестивалю, організованого латвійською співачкою Лаймою Вайкуле.

"Дякую Лаймі Вайкуле та Юрмалі за стільки любові й неперевершений рівень музики на фестивалі цього року! Дякую Латвії за підтримку України. Це був чудовий і продуктивний час із професіоналами з усього світу", – написав Потап.

Співак з'явився на церемонії сам, без дружини, української співачки Насті Каменських.

Фото: realpotap / Instagram

Каменських також розмістила фото із червоної доріжки.

"Рада стати частиною відкриття традиційного Laima Festival у Юрмалі, який розпочався з українського дня. Учора ця сцена стала важливим майданчиком ще раз нагадати світу, що війна в Україні триває, але ми сильні й не здаємося. Адже ми на стороні світла і справедливості. Дякую Латвії за гостинність, бурхливі овації та можливість прихистку для тисяч українців", – написала Каменських.

Співачка подякувала фестивалю за запрошення та підтримку, а "особливо за сміливість відкрито відстоювати українську позицію".

"Музика – це мова, якою розмовляє наша душа, і сьогодні європейська публіка співала разом з українською душею", – додала Каменських.

Фото: kamenskux / Instagram

Контекст:

Виступ Каменських на фестивалі в Юрмалі Потап дивився із залу для глядачів.

Каменських і Потап (Олексій Потапенко) одружилися у травні 2019 року. Артисти виступали разом у дуеті "Потап і Настя" з 2006-го до 2017 року. Наприкінці 2017-го повідомили про припинення діяльності гурту.

У мережі періодично виникають чутки про розлучення Каменських і Потапа, але подружжя їх спростовує, водночас живучи більшість часу окремо одне від одного. Останнє нове спільне фото подружжя оприлюднило в мережі у травні 2024 року.

11 червня український блогер Богдан Беспалов заявив, що в Потапа таємний роман із найкращою подругою Каменських – українською дизайнеркою Анною Андрійчук. Каменських та Андрійчук разом знімали блоги, відпочивали за кордоном і часто ділилися в мережі спільними постами. Зараз вони не підписані одна на одну в Instagram. Причин цього ніхто з них не коментував.

Каменських на тлі чуток заявила, що не стикалася зі зрадами.