"Вибач і пробач. Знай, я у всьому винен". Потап у новій пісні попросив вибачення

Потап є автором пісні
Фото: realpotap / Instagram

Український репер і продюсер Потап 25 липня на своєму YouTube-каналі презентував ліричну композицію "Вибач".

"Вибач і пробач,
Знай, я у всьому винен,
Більш не плач.
Я без тебе зникну, згину,
Ти побач,
Що тону бездумно в полум'ї невдач", – лунає у приспіві.

Співак не зазначив, кому саме присвячено цю композицію.

"Дуже важливою і в той же час простою навичкою для кожної людини, яка прагне зберегти своїх близьких поруч, є вміння пробачати та просити вибачення першим. Ця навичка є не лише проявом усвідомлення своїх помилок, поваги та турботи про інших, але й способом зняти тягар провини, який може впливати на емоційний фон і наше самопочуття. Це допомагає відновити довіру та зміцнити стосунки", – зазначив Потап в описі треку.

Автори пісні – Потап і Вадим Алхутов.

Контекст:

Потап на момент повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну був в Іспанії. Протягом кількох місяців артист активно публікував у своєму мікроблозі правду про злочини російських окупантів в Україні, але згодом різко припинив розміщувати такі публікації. Український продюсер Михайло Ясинський припустив, що Потапу могли погрожувати люди з РФ. Восени 2023 року про ймовірні погрози Потапу з боку росіян говорила також українська співачка Оля Полякова.

У вересні 2022 року Потап повернувся в Україну, щоб узяти участь у зйомках шоу "Голос країни" на "1+1".

З осені 2023 року артист живе за кордоном. Як саме він виїхав з України під час воєнного стану, артист не каже. Про найгучніші "зашквари" Потапа можна почитати тут. Сам артист називає "зашквари" своїм фірмовим стилем.

У квітні 2024 року співак виступив у німецькому нічному клубі з російськомовними піснями.