Відомий ведучий розповів, що чекає на Потапа в разі повернення в Україну

Потап з осені 2023 року живе за кордоном
Фото: vkozlovsky_music / Instagram

Український ведучий і актор Артур Адамов вважає, що в разі повернення в Україну шоумен Потап може виступати лише на розігріві в українських артистів. Таку думку він озвучив 5 липня в новому випуску шоу "#ністиданісовісті" на "Люкс ФМ".

"Він не обличчя сучасної естради. Естрада вже абсолютно змінилася, давайте так. Він приїде – і його в концертах ставитимуть на розігріви", – сказав Адамов.

Ведучий як приклад припустив, що Потап міг би виступати на розігріві на сольному концерті в української співачки Kola.

Контекст:

Потап на момент повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну був в Іспанії. Протягом кількох місяців артист активно публікував у своєму мікроблозі правду про злочини російських окупантів в Україні, але згодом різко припинив розміщувати такі публікації. Український продюсер Михайло Ясинський припустив, що Потапу могли погрожувати люди з РФ. Восени 2023 року про ймовірні погрози Потапу з боку росіян говорила також українська співачка Оля Полякова.

У вересні 2022 року Потап повернувся в Україну, щоб узяти участь у зйомках шоу "Голос країни" на "1+1".

З осені 2023 року артист живе за кордоном. Як саме він виїхав з України під час воєнного стану, артист не каже. Про найгучніші "зашквари" Потапа можна почитати тут. Сам артист називає "зашквари" своїм фірмовим стилем.

У квітні 2024 року співак виступив у німецькому нічному клубі з російськомовними піснями.