"Повторюйте ці фрази – і ваші діти скажуть вам "дякую", коли виростуть". Саліванчук звернулася до всіх батьків і показала своїх синів

У Саліванчук двоє дітей
Фото: salivanchuk.anna / Instagram

Українська актриса Анна Саліванчук, ексдружина нардепа від партії "Слуга народу" Олександра Божкова, 7 серпня в Instagram показала відео з їхніми синами Глібом і Нікітою, які підросли.

"Учора була неймовірна фотосесія з двома найголовнішими чоловіками в моєму житті", – написала Саліванчук.

Актриса зазначила, що працювала із фотографкою Вікторією Дорошенко.

Саліванчук присвятила пост впливу батьківських слів на дітей.

"Ми знаємо, що наші діти дуже на багато що здатні – тож нехай ваші слова допоможуть їм у це повірити", – додала вона. Актриса навела як приклад фрази, які потрібно адресувати дітям: "Ти зможеш!", "Це було сміливо", "Ти все зробиш", "Я вірю в тебе", "Ти можеш зробити важкі речі", "Незалежно від результату я люблю тебе", "Давай спробуємо зробити це разом", "Як ти це зробиш?", "Це звучить круто! Можеш розказати більше?", "Як я можу допомогти?", "Зроби так добре, як тільки можеш", "Я знаю, що це важко, але я бачила, як ти робив це раніше", "Я пишаюся тобою", "Іноді нові речі можуть лякати, але вони також можуть захоплювати", "Іноді ми помиляємось, але так ми вчимося".

"Повторюйте ці фрази щодня – і ваші діти скажуть вам "дякую", коли виростуть", – додала актриса.

Контекст:

Саліванчук народилася 17 серпня 1985 року в Шепетівці Хмельницької області.

Найвідоміший проєкт за її участю – український серіал "Одного разу під Полтавою", прем'єра якого відбулася 2014 року на каналі ТЕТ. Також Саліванчук знімалася в серіалі "Свати". Акторка служить у київському Театрі на Подолі.

У Саліванчук і Божкова є двоє синів: Гліб (2015) і Нікіта (2020). 1 березня 2024 року актриса зізналася, що майже рік тому вони розлучилися. Причин розлучення вона не назвала.