"Не бійтеся змін". Саліванчук знялася топлес і висловилася про зміни в житті

Саліванчук: Нове ніколи не буде удосконаленим старим
Фото: salivanchuk.anna / Instagram

Українська актриса Анна Саліванчук 1 серпня в Instagram розмістила нову фотосесію й поділилася міркуваннями, чому важко почати змінювати своє життя.

"Чи дійсно потрібно опуститися на дно, щоб відштовхнутися від нього і вистрибнути з ями? Чи залишаться сили для стрибка? Чи не краще почати діяти, поки є хоч якісь внутрішні ресурси й поки є що втрачати? Адже будь-які зміни до нового завжди призводять до того, що людина втрачає щось старе. Свою зону комфорту. Часто це не та зона, у якій добре, а та, у якій звично", – наголосила Саліванчук.

Вона додала, що людина й далі тримається за звичне, навіть якщо воно давно вже не робить її щасливою, а можливо, і не робило ніколи.

"Якщо ми кілька років не одягали якусь річ, якщо вона не подобається або зовсім не підходить, який сенс зберігати її? Яка ймовірність того, що хоч раз вона буде ще одягнена і порадує нас? Чому люди так сильно тримаються за звичне – те, що не приносить їм щастя, і бояться змін?" – такі запитання ставить актриса.

На думку Саліванчук, найчастіше причина у страху втратити контроль над обставинами й почуття безпеки, занижена самооцінка та перфекціонізм.

"А ще дуже важко буває взяти й відпустити те, у що вкладено багато інвестицій – емоцій, надій, сподівань. Адже якщо ми вклали кудись свої цінні акції, ми маємо право очікувати дивідендів. Але якщо людина усвідомлює, що дивідендів не буде, вона зможе забрати свої акції та вкласти їх у більш перспективний проєкт. Так і з нашими очікуваннями. Однак нове ніколи не буде удосконаленим старим. Нове буде іншим. Не бійтеся змін – зміни завжди на краще", – заявила акторка.

Пост вона супроводжувала знімками, для яких позувала без бюстгальтера і в не застебнутому білому жакеті.

Фото: salivanchuk.anna / Instagram
Фото: salivanchuk.anna / Instagram
Фото: salivanchuk.anna / Instagram
Фото: salivanchuk.anna / Instagram

 

Контекст:

Саліванчук була заміжня за народним депутатом від партії "Слуга народу" Олександром Божковим. У пари є двоє синів – Гліб (2015) і Нікіта (2020). 1 березня 2024 року акторка зізналася, що майже рік тому вони розлучилися.

Божков є нардепом із квітня 2022 року. Він склав присягу після того, як народний депутат із фракції "Слуга народу" Микола Сольський став міністром аграрної політики та продовольства. Божков на парламентських виборах 2019 року був кандидатом у народні депутати від "Слуги народу", посідаючи 141-шу позицію в партійному списку.

До повномасштабного вторгнення РФ в Україну Божков був продюсером студії "Квартал 95", писав рух "Чесно".

Саліванчук улітку 2023 року говорила, що повномасштабна війна вплинула на її стосунки із чоловіком.