Принц Вільям розповів про самопочуття дружини після завершення хіміотерапії

Чоловік принцеси Уельської назвав "добрими новинами" те, що його дружина перестала проходити курс хіміотерапії
Фото: ЕРА

Британський принц Вільям 10 вересня, наступного дня після того, як його дружина, принцеса Уельська Кетрін повідомила про завершення курсу хіміотерапії, відвідав школу в Південному Уельсі. Про це повідомляє Daily Express.

Під час спілкування з людьми, які чекали на нього біля школи, щоб передати листівки й подарунки його дружині, принц Вільяма розповів про її самопочуття.

Чоловік принцеси Уельської назвав "добрими новинами" те, що його дружина перестала проходити курс хіміотерапії, але зазначив, що їм "ще доведеться пройти довгий шлях".

Таку саму фразу промовила принцеса Уельська, розповідаючи про свій стан.

"Хоча я закінчила хіміотерапію, мій шлях до лікування й повного одужання довгий, і я маю й далі приймати кожен день таким, який він є", – зізналася принцеса Уельська 9 вересня.

Контекст:

Дружина принца Вільяма повідомила про свій діагноз 22 березня, перервавши мовчання, яке зберігала майже три місяці після операції на черевній порожнині. "У січні мені зробили серйозну операцію, на той час вважалося, що мій стан не раковий, – сказала вона. – Операція минула успішно. Проте аналізи після операції виявили рак. Тому моя медична команда порадила мені пройти курс профілактичної хіміотерапії, і зараз я перебуваю на ранній стадії лікування".

9 вересня принцеса Уельська повідомила, що завершила курс хіміотерапії.