"Риса характеру в мене така". Нова дівчина Налчаджиоглу розповіла про сварки й примирення

Анастасія Foxy: Ніколи першою не підійду, навіть якщо винна
Фото: anastasija_foxy2 / Instagram

29-річна українська модель Анастасія Foxy, обраниця 47-річного українського бізнесмена турецького походження Мурата Налчаджиоглу, 24 червня, відповідаючи на запитання підписників в Instagram Stories, заявила, що ніколи не йде миритися першою.

"Ніколи першою не підійду, навіть якщо винна. Узагалі, я не буваю винна. Жінки гормональні. Риса характеру в мене така", – написала вона.

Пост Анастасія Foxy доповнила своїм фото в бікіні, зробленим зі спини.

Фото: anastasija_foxy2 / Instagram

На запитання про те, як пережити розставання, Анастасія Foxy порадила полюбити себе насамперед і зрозуміти, що деякі ситуації людям не підвладні, а все найкраще попереду.

Фото: anastasija_foxy2 / Instagram

Контекст:

Налчаджиоглу й Анастасія Foxy оголосили про свій роман у січні 2024 року. 31 травня Анастасія Foxy повідомила, що вони з Налчаджиоглу розійшлися. Вона розмістила романтичне чорно-біле відео за їх участю, зазначивши, що, "попри все, це була красива історія". Свій коментар вона доповнила зображенням розбитого серця.

За годину після заяви Анастасії Foxy Налчаджиоглу також розмістив в Instagram Stories свою заяву. "Навіть якщо в тебе немає нічого зараз, у тебе є життя. І це головне", – написав він. Незабаром після цього ексзакохані відписалися одне від одного, а Анастасія Foxy видалила зі своєї сторінки всі їхні спільні фото. 5 червня знімки з ексобраницею прибрав зі свого мікроблогу й Налчаджиоглу.

12 червня Анастасія Foxy першою звернулася в мережі до ексбойфренда, привітавши його із 47-річчям.

Із 17 червня Налчаджиоглу й Анастасія Foxy проводять час на турецькому курорті в Бодрумі. Разом із Налчаджиоглу там відпочиває і його 13-річна дочка Софія від першого шлюбу.

21 червня пара засвітила обручки на безіменних пальцях своїх правих рук, але коментувати це не стала. Водночас обраниця бізнесмена назвала його в мережі чоловіком.