"Розуміння, що розлучилася, настало через два місяці". Друга дружина Остапчука зізналася, що під час розлучення й надалі його кохала

Христина Остапчук: Чітке розуміння, що я розлучилася, настало десь через два місяці після розлучення. Було так навіть трішки сумно
Фото: kristygor / Instagram

Українська блогерка й екснотаріуска Христина Остапчук після розлучення з українським ведучим Володимиром Остапчуком не хоче будувати стосунки з творчими чоловіками. Про це, а також про причини розлучення вона розповіла в інтерв'ю, яке 11 квітня опублікували на YouTube-каналі "Балючі теми".

Про майбутнього обранця

"Я не зарікаюся, але думаю, творчих чоловіків у мене більше не буде. Мені більше підходить за складом характеру робот", – заявила вона.

Про хейт через стосунки з Остапчуком

"Хейт почався лише через інтерв'ю та коментарі колишньої дружини. Якби їх не було, то не було б і хейту, – заявила Христина Остапчук. – Якщо подивитися навіть на наше розлучення, то немає ніякого хейту. На жаль, я опинилася в іншій ситуації, хоча не була причиною їхнього розлучення. Коли почалася перша хвиля хейту, я зрозуміла, що це вже сталося. Але я обрала людину, тому я маю приймати те, із чим вона прийшла".

Про причини розлучення

Блогерка заявила, що причиною розлучення з Володимиром Остапчуком з її боку була не відсутність кохання.

"Є табу, які я взагалі не сприймаю у стосунках, у родині. І я не буду їх терпіти, – сказала вона. – Є моменти, коли в річницю шлюбу, наприклад, мій колишній чоловік виставляє річницю нових стосунків. Не знаю, може, у когось любов і пройшла. Я можу тільки про себе говорити, про свої причини й думки на момент розлучення, але це не тому, що пройшла любов з мого боку".

Блогерка додала, що після розлучення з Остапчуком їй найважче було прийняти "нову реальність".

"Чітке розуміння, що я розлучилася, настало десь через два місяці після розлучення. Було так навіть трішки сумно", – зізналася вона.

Христина Остапчук зазначила, що зараз не спілкується із колишнім чоловіком.

Контекст:

Христина Остапчук (Горняк) стала відомою після того, як навесні 2020 року український ведучий Володимир Остапчук відрекомендував її як свою нову дівчину. З першою дружиною, українською перекладачкою Оленою Войченко, ведучий розлучився у березні 2020 року.

Восени 2020 року Остапчук одружився з Горняк, а за два роки вони оформили розлучення.

Христина Остапчук зараз не афішує особистого життя. Володимир Остапчук після розлучення одружився втретє.