Шоумен Педан заявив, що кілька разів йому надходили пропозиції очолити Міністерство освіти України

Педан: Не хочу зараз іти в держсектор
Фото: pedanos / Instagram

Український шоумен Олександр Педан кілька разів діставав пропозиції очолити Міністерство освіти України. Про це він розповів в інтерв'ю, яке 12 серпня опубліковано на YouTube-каналі "Люкс ФМ".

Журналістка Наталія Тур поцікавилася у ведучого, який зізнався, що має намір здобути другу вищу освіту за спеціальністю "Публічне управління", чи не пов'язано це з тим, що він готується змінити сферу діяльності.

"Зазвичай на публічне управління йдуть навчатися, коли мають певні амбіції потім іти в політику. Чи є у вас такі амбіції? Можливо, ви хотіли б стати міністром освіти?" – запитала вона.

"Я вже відмовлявся кілька разів від таких пропозицій. І я не хочу зараз іти в держсектор. Я хочу його розуміти, щоб із ним більше і якісніше співпрацювати", – заявив ведучий.

Контекст:

Педан закінчив Хмельницький національний університет. Кар'єру в шоу-бізнесі розпочав із роботи ведучим шоу Comedy Club Ukraine під псевдонімом Ангел. Із 2008 року протягом трьох років разом із колегами Сергієм Притулою й Ольгою Фреймут він вів ранкове шоу "Підйом" на "Новому каналі".

З березня 2023 року Міносвіти очолює колишній викладач Києво-Могилянського колегіуму Оксен Лісовий.