"Це не дає відстрочки, я просто йду вчитися заради того, щоб учитися". 42-річний Педан прокоментував свій вступ в університет

За словами Педана, він не має наміру після здобуття другої освіти змінювати сферу діяльності
Фото: pedanos / Instagram

Український шоумен Сергій Педан має намір здобути другу вищу освіту. Про це він розповів в інтерв'ю, яке 12 серпня опубліковано на YouTube-каналі "Люкс ФМ".

"Я вступаю для того, щоб учитися. Це друга вища освіта, вона не дає від армії відстрочки, я просто йду вчитися заради того, щоб учитися, бо після 40 тобі треба створювати нові нейронні зв'язки, а якщо говорити іншими категоріями, то я йду на "Публічне управління", де дуже хочу розібратися власне в державоутворенні й ще більше створювати таких класних колаборацій від громадського сектору, держави, приватного сектору", – сказав 42-річний артист.

Ведучий не уточнив, у якому університеті збирається навчатися. За словами Педана, він не має наміру після здобуття освіти змінювати сферу діяльності й іти в політику чи працювати в державному секторі.

Контекст:

Педан закінчив Хмельницький національний університет. Кар'єру в шоу-бізнесі розпочав із роботи ведучим шоу Comedy Club Ukraine під псевдонімом Олександр (Ангел) Педан. З 2008 року протягом трьох років разом із колегами Сергієм Притулою й Ольгою Фреймут він вів ранкове шоу "Підйом" на "Новому каналі".

Педан одружився 2003 року. У них із дружиною Інною двоє дітей – Валерія (2005) та Марк (2016). У серпні 2020 року Педан зізнався, що його дружина уникає публічності, тому не дозволяє ділитися в мережі спільними фотографіями.