Солнцев: Броваста баба Волочкова, яка не буває ніколи вже тверезою, видала: "Алло Борисівно, повертайтеся"

Солнцев: Волочкова фотографію виставила, де вона присіла по-лакейськи поряд з Аллочкою, демонструючи, що, мовляв, Алла була їй такою близькою
Фото: volochkova_art / Instagram

Російський шоумен, який проживає у США, зірка реаліті-шоу "Дом-2" Рустам Солнцев в інтерв'ю українському журналісту, засновнику інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону висміяв російську балерину Анастасію Волочкову, яка 6 серпня в Instagram закликала російську співачку Аллу Пугачову повернутися до країни-агресора РФ.

"Броваста баба Волочкова, не будучи ніколи вже, я так розумію, тверезою, лякаючи дикуватими вчинками людей, видала: "Алло Борисівно, повертайтеся". Фотографію (виставила), де вона присіла по-лакейски поруч з Аллочкою, демонструючи цим, що, мовляв, Алла була їй такою близькою, і ось тепер вона на правах подруги просить її повертатися до Росії. Слухай, повертатися туди, де зараз панує божевільна Волочкова? [Колишня членкиня Ради Федерації РФ Олена] Мізуліна керує шоу-бизнесом?" – заявив Солнцев.

Фото: volochkova_art / Instagram

"Волочкова вз Джигурдою", – уточнив Гордон.

Контекст:

Волочкову занесли в базу сайта "Миротворець" за порушення державного кордону України.

Після того, як у Росії почалося цькування чоловіка співачки, російського шоумена Максима Галкіна, який публічно засудив повномасштабне вторгнення країни-агресора РФ в Україну, він разом із Пугачовою та їхніми дітьми Лізою й Гаррі покинув Росію і переїхав до Ізраїлю.

16 вересня 2022 року міністерство юстиції Росії занесло Галкіна в реєстр "іноземних агентів". 18 вересня Пугачова у відкритому листі закликала визнати і її "іноагентом" у РФ і побажала, щоб російські окупанти перестали "гинути за ілюзорні цілі", які роблять РФ "вигнанцем" та ускладнюють життя росіян.

Від публічних заяв на підтримку України артистка утримувалася, але засудила ракетний обстріл київської лікарні "Охматдит", скоєний російськими окупантами 8 липня 2024 року.