СолоХа назвала Klavdia Petrivna артисткою з мінімальною харизмою й вокальними даними

СолоХа не вперше критикує Klavdia Petrivna. У травні вона назвала творчість колеги "клоунадою під час війни"
Скріншот: klavdia_petrivna / Instagram

Українська співачка СолоХа в інтерв'ю, яке 18 вересня опублікували на сайті "Факти ICTV.Life", розкритикувала вокальні дані своєї колеги, української співачки Klavdia Petrivna.

За словами СолоХи, вона вважає абсурдними чутки про те, що Klavdia Petrivna братиме участь в українському нацвідборі на "Євробачення 2025", оскільки, на її думку, артистка має "мінімальні голосові дані й мінімальну харизму".

"Вважаю, що пісня на "Євробаченні" має бути дуже потужною. Людина має бути безмежно харизматичною, активною", – заявила СолоХа, котра однією з перших подала заявку на участь у нацвідборі.

Артистка додала, що не боїться конкуренції.

"У своєму амплуа, у своїй творчості, оригінальності я не бачу конкуренції. Будемо спостерігати й дуже вірити, що не буде кумівства, а все буде об’єктивно й чесно. Мені треба показати себе, і нехай обирає народ", – сказала вона.

Klavdia Petrivna поки не коментувала її висловлювань.

СолоХа не вперше критикує Klavdia Petrivna. У травні вона назвала творчість колеги "клоунадою під час війни".

Контекст:

"Євробачення 2025" відбудеться в Базелі – третьому за чисельністю населення місті Швейцарії. Гранд-фінал конкурсу проведуть на арені St. Jakobshalle 17 травня, а півфінали відбудуться 13-го й 15 травня. Першим про свою участь у конкурсі оголосив Кіпр. Країну представлятиме співак Тео Еван.

Приймання заявок для участі в українському нацвідборі стартувало 17 вересняЗа результатами прослуховування до 20 грудня складуть список фіналістів із дев'яти виконавців. 10-го учасника з-поміж півфіналістів визначать глядачі за допомогою онлайн-голосування. Повний список фіналістів оприлюднять до 17 січня 2025 року. Переможця відбору визначать за результатами голосування журі й глядачів. Фінал нацвідбору відбудеться в лютому 2025 року.

Продюсеркою українського нацвідбору стала співачка Тіна Кароль.