Стівен Кінг: Українці сьогодні надирають дупу. Слава Україні!

Стівен Кінг після повномасштабного вторгнення РФ в Україну багаторазово висловлювався на підтримку українців, засуджуючи дії російських окупантів
Фото: Stephen King / Twitter
Американський письменник Стівен Кінг 9 вересня на своїй сторінці у Twitter захопився діями ЗСУ, які у вересні звільнили від російських окупантів і взяли під контроль понад 30 населених пунктів у Харківській області.

"Українці сьогодні надирають дупу. Слава Україні!" – написав він.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Стівен Кінг після повномасштабного вторгнення РФ в Україну неодноразово висловлювався на підтримку українців, засуджуючи дії російських окупантів. 28 лютого письменник заявив про свою підтримку України, розмістивши у соцмережі фото у футболці з написом "Я разом з Україною".

5 березня він повідомив, що не продовжуватиме контрактів із російськими видавництвами на знак протесту проти нападу РФ на Україну.

8 вересня у Генштабі ЗСУ повідомили, що на харківському напрямку останнім часом звільнили понад 20 населених пунктів. Окрім того, українські військові просунулися на краматорському і слов'янському напрямках і на півдні країни.

Того самого дня президент України Володимир Зеленський офіційно повідомив про звільнення силами оборони України від російських окупантів Балаклії Харківської області. 9 вересня він заявив, що у Харківській області звільнили вже понад 30 населених пунктів.