"Тепер зрозуміло, чому ви так сильно схудли". 30-річний онук Пугачової озвучив свій діагноз

Микита Пресняков – син Орбакайте і Преснякова
Фото: npresnyakov / Instagram
30-річний російський музикант і онук співачки Алли Пугачової Микита Пресняков 11 вересня в Instagram розповів про свою щоденну завантаженість.

За словами Преснякова, він майже щодня тренується на льоду заради участі у проєкті "Льодовиковий період" на російському "Первом канале", готується до прем'єри в Губернському театрі, знімає стрім, монтує на замовлення кліпи і записує альбом.

"Тепер зрозуміло, чому ви так сильно схудли", – відреагували шанувальники музиканта на його публікацію.

Відповідаючи на цей коментар, Пресняков зізнався, що схуд не тільки через зайнятість – артист зізнався, що в нього діагностували поліпи в жовчному міхурі, тому він змушений дотримуватися спеціальної дієти під назвою "Стіл №5".

Поліпи жовчного міхура – це доброякісні пухлини або псевдопухлинні утворення, що утворені із жовчноміхурового епітелію. Іноді їх існування характеризується тупим болем або кольками, але найчастіше наявність поліпів не позначається на самопочутті пацієнта.

Контекст:

Микита Пресняков народився в 1991 році. Його батьки – дочка Пугачової, російська співачка Крістіна Орбакайте і співак Володимир Пресняков, який у жовтні 2020 року став батьком утретє.