"Тільки ми вдвох знаємо, за що пробачаємо одне одному все". Єфросиніна висловилася про свій шлюб із Хромаєвим

Єфросиніна й Хромаєв одружилися 2003 року
Фото: Марія Єфросиніна / Facebook

Українська ведуча Маша Єфросиніна 30 серпня у Facebook присвятила пост своєму чоловікові, українському бізнесменові та військовослужбовцю Тимурові Хромаєву в день 21-ї річниці їхнього шлюбу.

"Ми познайомилися на вулиці, і вже наступного дня ти... Ні, не подзвонив мені – ти загубив телефон із моїм номером. Ми поїхали вперше на відпочинок удвох в Іспанію і повернулися звідти не стрункіші й засмагліші від нескінченної пристрасті, а по плюс п'ять від нескінченної сангрії, бо під неї в нас складалися перші душевні розмови. У наших подорожах ти любиш аутентичні заклади з домашньою локальною кухнею, а я – красиві ресторани, – написала ведуча. – Я можу закинутися зранку на ходу бутербродом із сиром, а ти перетворюєш наші сніданки на магію з білковими омлетами та моїми улюбленими підсмаженими хлібними корочками".

За словами ведучої, коли вони одружилися, то домовилися святкувати своє весілля що п'ять років, але так жодного разу цього ще й не зробили.

"Проте точно знаємо, що ще зробимо. 22 роки ти даруєш мені одні й ті самі троянди кольору червоного вина. Ми для багатьох дивна та несумісна пара, але нам це подобається. Тільки ми вдвох знаємо, за що пробачаємо одне одному все. Тільки ми двоє знаємо, що тримає наш шлюб уже 21 рік. Я пишаюся тобою сьогодні як ніколи", – звернулася до чоловіка ведуча.

Контекст:

Єфросиніна і Хромаєв одружилися 2003 року, а 2004-го в них народилася дочка Нана.

2013 року Єфросиніна і Хромаєв вирішили розійтися. На момент розставання подружжя вважало стосунки вичерпаними. За рік пара відновила стосунки, почавши жити разом. 2014 року в них народився син Олександр.