45-річна Єфросиніна про свою зовнішність: Я багато часу витрачаю на косметологічні процедури, не економлю ні на чому. Я просто за собою слідкую

Єфросиніна: Не треба думати, що за зовнішністю, яка вам подобається, стоїть якесь радикальне рішення
Фото: mashaefrosinina / Instagram

Українська ведуча Маша Єфросиніна не заощаджує на косметиці й доглядових процедурах, але ніколи не робила пластичних операцій. Про це вона розповіла в коментарі, який 5 серпня опублікували на YouTube-каналі Women's Day.

На думку ведучої, "у кожної українки є потенціал мати такий вигляд, який вона хоче". Єфросиніна наголосила, що після початку повномасштабного вторгнення країни-агресора в Україну їй дуже захотілося подобатися собі у дзеркалі.

"І я просто взяла й розвинула цей потенціал. Тобто це режим. Косметолог, масаж – раз на тиждень. Я тренуюся щодня, це мікс функціонального тренування та пілатесу. Я намагаюся пильнувати режим сну", – розповіла вона.

Єфросиніна зазначила, що якщо через тривоги й обстріли не спить уночі, то намагається поспати вдень приблизно 40 хвилин.

"Медитація та генеральне прибирання в оточенні. У мене в оточенні немає токсичних людей. Я багато часу витрачаю на косметологічні процедури, я не економлю ні на чому. Я не економлю на косметиці та на доглядових процедурах. Це, мабуть, єдине, на чому сьогодні я не економлю, – заявила вона. – Чи різала я собі щось? Ні, ви б це побачили, бо я постійно у прямому ефірі, принаймні у своїх соцмережах. Я просто за собою слідкую".

Ведуча впевнена, що якщо жінка доглядає за собою, це завжди дасть результат.

"Я тримаю свою вагу, тому що для жінок 40+ розбіжності у вазі дуже відображаються на обличчі", – висловилася вона.

Ведуча зазначила, що не вживає алкоголю, цукру, червоного м'яса, п'є багато рідини й обстежується в лікарів.

"У мене вдома ціла поличка, де є добавки, різні речовини, мікроелементи, амінокислоти, і я ці коктейлі собі постійно роблю. Це робота. Не треба думати, що за зовнішністю, яка вам подобається, стоїть якесь радикальне рішення. Це не так", – резюмувала вона.

Контекст:

Телеведуча з 19 років у професії. Вона співпрацювала з різними каналами, грала у театрі, знімалася в кіно. Із 2018 року Єфросиніна є почесною амбасадоркою Фонду ООН у сфері народонаселення. 2020 року заснувала "Фонд Маша", який займається протидією домашньому насильству.

25 травня ведучій виповнилося 45 років.