"Це його обов'язок як чоловіка перед країною". Огнєвіч розповіла про батька, який оперує поранених бійців у Харкові

Огнєвіч заявила, що пишається своїм батьком
Фото: zlata.ognevich / Instagram
36-річна українська співачка Злата Огнєвіч 19 червня, у День батька та День медичного працівника, у коментарі ТСН розповіла, що її батько, 67-річний Леонід Бордюг уже два місяці оперує поранених українських воїнів у Харкові.

"Він вирішив поїхати допомагати, це його обов'язок як чоловіка перед країною. Я ним дуже пишаюся. Ми з ним зідзвонюємося щодня. І я тепер завжди беру слухавку від тата", – заявила вона.

Батько Огнєвіч – військовий хірург, він очолював Центр первинної медико-санітарної допомоги Судакської міської ради. Про те, що її батько поїхав допомагати українським захисникам, Огнєвіч повідомила 1 квітня.

"Зараз тато на шляху до Харкова, їде допомагати пораненим бійцям. Знаючи, який він чудовий лікар, я впевнена, що йому вдасться допомогти багатьом. Намагаюся не думати про ризик у цій гарячій точці, бо всі зараз ризикують своїм життям та здоров'ям. ЗСУ і всі підрозділи захищають рідну землю, лікарі під обстрілами або в напівтемних підвалах оперують, рятуючи життя іншим, волонтери ціною власного життя допомагають людям", – писала вона.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Злата Огнєвіч (справжнє ім'я співачки – Інна Бордюг) народилася 1986 року в Росії. Коли їй було п'ять років, сім'я переїхала до Судака (Крим). Огнєвіч представляла Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення" 2013 року та посіла третє місце.

Огнєвіч після нападу РФ на Україну вирушила до США. Співачка виступає із благодійними концертами на підтримку України.