"Це найбільш яскравий фінал, який могла придумати доля". Вакарчук прокоментував виступ у метро photo icon

Вакарчук: Те, як ми завершили п'ятий концерт у Палаці спорту, увійде в історію ОЕ назавжди
Фото: Святослав Вакарчук / Facebook

Фронтмен українського гурту Святослав Вакарчук 17 жовтня у Facebook прокоментував виступ гурту в київському метро після того, як п'ятий, фінальний концерт колективу в Палаці спорту перервався через повітряну тривогу.

"Це був захоплюючий тиждень. Кожен із п'яти концертів був особливий по-своєму. І те, як ми завершили п'ятий концерт у Палаці спорту, увійде в історію ОЕ назавжди. І нехай тривога перервала наш виступ незадовго до фіналу, ми все-таки вийшли на біс", – написав артист.

Він додав, що вважає виступ у київському метро "найбільш яскравим фіналом" серії концертів у Палаці спорту.

"Просто з гітарами. Прямо в укритті. Співати для людей, про людей, разом із людьми. Це найбільш яскравий фінал, який могла придумати тільки сама доля", – додав він.

Контекст:

11 жовтня в київському Палаці спорту відбувся перший із п'яти сольних концертів українського гурту "Океан Ельзи". На концерті Вакарчук виконав головні свої хіти "Без бою", "Не питай", "Майже весна", "Відпусти", а також заспівав нові пісні, які увійшли до двох останніх альбомів колективу, – "Той день" і Lighthouse. Він також подякував українським захисникам, а пісню "Місто Марії" присвятив воїнам, які загинули на війні.

16 жовтня "Океан Ельзи" провів п'ятий концерт, який перервали через повітряну тривогу. Після початку тривоги музиканти спустилися в київське метро і співали далі.