"Це неможливо забути". Телеведуча Онуфрійчук показала фото, зроблені у процесі пологів

Онуфрійчук: Я відчувала, що здійснила щось неймовірне
Фото: ivannaonufriichuk / Instagram

Українська телеведуча Іванна Онуфрійчук на своїй сторінці в Instagram 6 червня розмістила знімки з пологової палати.

"Коли ми приїхали до пологового будинку, у мене вже було розкриття, але потрібно було дочекатися максимуму. Із цього моменту в мене все в больовому тумані, бо перейми були пекельно болючими й здавалося, що я ось-ось знепритомнію. Лікарі почали вмовляти мене зробити епідуральну анестезію на тому етапі, інакше далі було б уже пізно. Коли мені сказали, що це укол у спину і я маю мінімум п'ять хвилин не рухатися, у моїй голові це не вкладалося, бо я весь час танцювала й рухалася, аби якось полегшити біль", – написала телеведуча.

Вона зазначила, що під час підготовки до пологів і вивчення важливості природного родового процесу вирішила, що не хоче робити епідуральної анестезії. Але погодилася, оскільки акушери пояснили, що, якщо цього не зробити, у неї не залишиться жодних фізичних сил на потуги.

"Та це все ніщо в порівнянні з моментом, коли з'явився син. Ніщо на світі не хвилює так сильно, як поява дитинки, це неможливо забути. У мить, коли його дістали й поклали мені на груди, я ніби опинилася в іншому світі, де нас лише троє: я, син і чоловік. Мені навіть не хотілося плакати, бо я відчувала, що здійснила щось неймовірне. А ще я зрозуміла, що унікальний гормон окситоцин не тільки викликає перейми й допомагає мамі та дитині підтримувати зв'язок одне з одним, але й має зворотний ефект – амнезію. Як тільки дитя опиняється на руках, усі спогади про біль і випробування ніби стираються і залишається лише безумовна любов до малюка", – додала Онуфрійчук.

Фото: ivannaonufriichuk / Instagram

Також Онуфрійчук показала знімки зі своїм чоловіком.

Фото: ivannaonufriichuk / Instagram
Фото: ivannaonufriichuk / Instagram
Фото: ivannaonufriichuk / Instagram

Контекст:

Онуфрійчук офіційно вийшла заміж за казахського бізнесмена на ім'я Алмаз у листопаді 2021 року. Раніше пара зіграла весілля на Мальдівах. Подружжя проживає у Швейцарії.

Про народження дитини Онуфрійчук повідомила 29 травня. Хлопчику дали ім'я Адам.