Під час презентації за участю Зеленської пролунала тривога. Єфросиніна, яка вела захід, розповіла про реакцію першої леді

Після повномасштабного вторгнення РФ Зеленська разом із дітьми залишилася в Україні
Фото: Олена Зеленська / Facebook

Дружина українського президента Володимира Зеленського, перша леді України Олена Зеленська спільно з фондом ООН у сфері народонаселення UNFPA 27 листопада презентувала в Києві кампанію "Зроби крок. Чуйність перемагає насильство". Про це повідомляють на її сторінці у Facebook.

Ініціативу було присвячено міжнародній акції "16 днів активності проти насильства", яка відбувається щорічно з 25 листопада до 10 грудня.

Ведучою заходу, під час якого пролунав сигнал повітряної тривоги, стала Маша Єфросиніна. На своїй сторінці в Instagram Stories вона поділилася враженням, яке на неї справила Зеленська на заході.

"Мені завжди було цікаво, а раптом під час заходу за участю першої леді прозвучить повітряна тривога, що відбуватиметься? Сьогодні взнала. Коротше, земля не розійшлася, шатл не підігнали. Олена разом з усіма гостями спустилася в укриття та попросила провести захід там, у тих умовах, які є", – розповіла Єфросиніна.

Скріншот: mashaefrosinina / Instagram

Контекст:

Володимир Зеленський і Олена Кияшко (до заміжжя) познайомилися у шкільні роки. 2003 року вони одружилися. У пари двоє дітей. Донька Олександра народилася 2004 року, син Кирило – 2013-го.

Зеленський офіційно обійняв посаду президента України 20 травня 2019 року.

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну, яке розпочалося у лютому 2022 року, Зеленська разом із дітьми залишилася в Україні.

5 вересня 2023 року в інтерв'ю ВВС Зеленська розповіла, що через війну їхня родина розділилася й вона з дітьми зараз живе окремо від чоловіка.

У листопаді, відповідаючи на запитання представників африканських ЗМІ, як це – бути дружиною президента України, вона зазначила, що зараз переважно пересувається між офісом і домом, сконцентрувавшись лише на обов'язках першої леді.