Український блогер показав свою ідеальну вечерю. Клопотенко назвав його своїм моральним авторитетом

Клопотенко став відомим після перемоги на шоу "МастерШеф"
Фото: Євген Клопотенко / Facebook

Українського ресторатора Євгена Клопотенка 12 лютого в Telegram вразив ролик за участю українського кулінарного блогера Максима, у якому той хвалиться своєю вечерею.

Ресторатор назвав дитину своїм моральним авторитетом. Ролик за участю Максима опубліковано на його сторінці в Instagram ще 19 січня. За цей час відео оцінило трохи більше ніж 2 тис. підписників.

"Як виглядає ідеальна вечеря в Максима? Картопелька в мундирі, тюлечка і цибулька. І огірочок закусити", – каже на камеру дитина.

Контекст:

На сторінку Максима в Instagram підписано приблизно 7 тис. фоловерів. На цей момент там опубліковано 12 постів. Автор блогу у своїх роликах розповідає, як готувати прості страви.

2015 року Клопотенко став переможцем п'ятого сезону кулінарного проєкту "МастерШеф" на каналі СТБ. Після перемоги в шоу телеканал запросив шеф-кухаря як експерта в кілька телевізійних проєктів.

Клопотенко є співзасновником соціального проєкту Cult Food, метою якого є зміна культури харчування, а також відкрив два ресторани – "100 років тому вперед" у Києві та "Інші" у Львові.