"Чудова пара", "Такі солодкі". У мережі обговорюють поцілунок Ані Лорак і Лазарєва

Ані Лорак назвала Лазарєва другом
Фото: anilorak / Instagram
Українська співачка Ані Лорак, яка будує кар'єру в РФ, і російський виконавець Сергій Лазарєв продемонстрували почуття перед камерою.

Українська співачка Ані Лорак, яка живе в Росії, 20 лютого поділилася в Instagram спільним зі своїм колегою Сергієм Лазарєвим роликом.

"Знову разом, знову поруч. Вважаю, що кожній дівчинці життєво необхідно мати поруч такого друга. (...) Завжди відчуваю твою підтримку", – звернулася вона до Лазарєва.

У ролику Лазарєв розхвалив вокальні дані Ані Лорак, яка виступила в шоу з іншими виконавцями. Про який саме проєкт ідеться, він не сказав.

"Після Ані Лорак усім було дуже важко співати. Вона всіх рознесла вокально", – зазначив він. Співачка заявила, що просто робить те, що любить.

У фіналі Ані Лорак і Лазарєв поцілували одне одного.

"Обожнюю!" – заявив Лазарєв у коментарях.

"Чудова пара", – написав newjas_85.

"Такі солодкі", – зазначила k_damaeva.

Ані Лорак (Кароліна Куєк) народилася 1978 року в місті Кіцмань Чернівецької області. Вона представляла Україну на конкурсі "Євробачення 2008" із піснею Shady Lady і посіла друге місце. 2008 року співачка здобула звання народної артистки України.

З 2014 року співачка живе і працює в Росії.

Раніше Лазарєв зізнавався, що "дуже близько" дружить з Ані Лорак. "Наші стосунки дуже теплі, але в межах розумного з однієї простої причини – Ані Лорак не вільна, а я не відбиваю із сімей", – говорив співак.

2019 року Ані Лорак (Кароліна Куєк) і її чоловік – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу розлучилися.