Відомий ведучий розповів, як змінилася Горова після того, як припинила співпрацю зі своїм колишнім чоловіком Потапом

Горова розлучилася з Потапом 2014 року, а 2023-го припинила з ним співпрацю
Фото: gorovaya_irina / Instagram

Українська продюсерка Ірина Горова розкрилася після того, як припинила співпрацю зі своїм колишнім чоловіком, українським шоуменом Потапом (Олексієм Потапенком). Таку думку висловив український ведучий В'ячеслав Соломка 23 березня в новому випуску YouTube-шоу "Вихідний 2.0".

"Після того як Потап пішов від неї, вона як розкрилася. Вона розцвіла. Я помітив це. Я знав її задовго до і знаю зараз, і я бачу, що вона як метелик запурхала", – сказав Соломка.

Він також заявив, що вважає Горову добродушною людиною.

Контекст:

Горова створювала компанію Mozgi Group, до якої, зокрема, увійшла Mozgi Entertainment, разом із на той момент своїм чоловіком Потапом. 2014 року вони розлучилися.

У листопаді 2022 року Горова заявила, що Потап усунувся від управління компанією. Улітку 2023-го вона повідомила, що тепер компанія має назву Pomitni. "Бренд Mozgi Entertainment відпрацював. Він дав нам неймовірну кількість досвіду, артистів, перемог. Але він вичерпав себе, – заявила вона тоді. – Світ навколо нас дуже змінився: змінилися контексти, фокуси, світогляд. Ми всі дуже змінилися. Тому рухатися вперед зі старими меседжами неможливо".

Після цього Потап в інтерв'ю, опублікованому на сайті видання Viva!, назвав продюсерську компанію Горової Pomitni також своїм бізнесом.

Горова спростувала його слова. Вона наголосила, що єдине, що поєднує її з Потапом, – це їхній син Андрій.