Виховує близнючок, навчалася в Харкові, а працює в Німеччині. Що відомо про кохану Зої Мозгової, яка здійснила камінг-аут

Перше спільне фото Зої Мозгової з її коханою датоване серпнем 2023 року
Фото: matatatahakuna / Instagram

30-річна донька української продюсерки Олени Мозгової Зоя Мозгова, яка проживає за кордоном, 29 липня в Instagram здійснила камінг-аут, повідомивши, що перебуває у стосунках із дівчиною на ім'я Юлія. Інтернет-видання "ГОРДОН" розповідає, що відомо про обраницю доньки Мозгової.

На сайті-візитці, посилання на який вказано в шапці профілю Юлії, зазначено, що вона є фахівчинею із SEO й експерткою з перевіреним послужним списком у сфері послуг SEO.

"Я навчалася в Харківському національному аерокосмічному університеті в Україні з 2004-го до 2009 року й відтоді закінчила кілька курсів SEO і WordPress, включно з курсом SEO для WordPress експертного рівня. Станом на зараз я перебуваю в Німеччині, хоча надаю свої послуги клієнтам по всьому світу. Коли я не працюю, найбільше мені подобається проводити час із моїми п'ятирічними доньками-близнючками", – повідомила вона.

Свою сторінку в Instagram обраниця Зої Мозгової закрила, але в мікроблозі самої Мозгової є кілька спільних фото з Юлією.

Їхнє перше спільне фото датоване серпнем 2023 року.

Пара також разом зустріла Новий рік.

Контекст:

Батьком старшої доньки Мозгової, Зої, є другий чоловік продюсерки – Дмитро. Вони жили у цивільному шлюбі. Зої було чотири роки, коли її батько загинув.

У Мозгової, окрім Зої, є ще дві доньки. Батьком середньої дочки Євгенії (1999) є український співак Олександр Пономарьов, а молодшу Соломію (2015) вона народила у шлюбі з українським співаком David Axelrod (раніше – Володимир Ткаченко).

Пономарьов вважає Зою своєю дитиною, а вона називає співака татом.

Ні Мозгова, ні Пономарьов поки що публічно не прокоментували камінг-ауту доньки.