"Він обрав бухло й кокс. Зрадив продюсера й команду". Продюсер Лисиця заявив, що Винник має алкогольну та наркотичну залежності

Винник слів Лисиці поки не коментував
Скріншот: Офіційна фан-група Олега Винника "ВОВЧИЦЯ" / Facebook

Український продюсер Вадим Лисиця в коментарях під постом свого колеги Олександра Горбенка висловився про його експідопічного, українського артиста Олега Винника. Слова Лисиці процитував український ведучий Тімур Мірошниченко в ефірі "Сніданку з "1+1", сам пост Горбенка й коментарі до нього зараз недоступні для перегляду.

За словами Лисиці, Винник має алкогольну й наркотичну залежність. Він також заявив, що артист виїхав за кордон, перебуваючи в багажнику автомобіля, за кермом якого була дружина Горбенка.

"Він обрав бухло й кокс. Зрадив продюсера й усю команду. У багажнику машини, за кермом якої була дружина Саші, 25 лютого 2022 року як боягуз перетнув кордон", – написав у коментарях Лисиця.

Скріншот: Сніданок з 1+1 / YouTube

Винник слів Лисиці поки не коментував.

Контекст:

Після повномасштабного вторгнення Винник перестав з'являтися на публіці й вести соцмережі. У липні 2022 року адвокатка Винника заявила, що артист покинув Україну й переїхав у Берлін (Німеччина) на лікування.

17 квітня 2023 року всі пости на офіційних сторінках Винника в соцмережах видалили, зокрема ті, у яких артист виступив проти російської агресії. Друг Винника, ексдиректор Палацу "Україна", а зараз військовослужбовець Роман Недзельський повідомив, що пости зі сторінок артиста видалив його колишній продюсер.

Улітку 2023 року Винник перервав мовчання й дав перше інтерв'ю, у якому зізнався, що таємно виїхав з України 26 лютого 2022 року, але подробиць не розкрив. За словами артиста, він вирішив виїхати за кордон, бо вважає, що кожен має займатися своєю справою.

10 серпня 2024 року офіційна представниця Винника Валерія Барон заявила, що Винник має намір повернутися в український шоу-бізнес із новою піснею під назвою "Мої люди", реліз якої заплановано на 23 серпня.

Горбенко 13 серпня звинуватив Винника та його представницю Валерію Барон у брехні, висунувши вимогу опублікувати звіти про його волонтерську діяльність. "До війни ніхто на лікування з України нікуди не виїжджав і не було жодної хвороби, але завзято півтора року розповідали про виїзд до початку війни через таємничу хворобу. Навіть після того, як ваша брехня викрилася, у вас вистачає совісті плести людям вигадані історії, відверту маячню про якусь зраду з боку продюсера й команди, як мантру вперто повторювати цю нісенітницю", – звертаючись до Барон, написав Горбенко.

Після цього Винник записав звернення до шанувальниць, у якому заявив, що зараз у нього все нормально.