Войтенко розповів, чому в день реєстрації шлюбу вони з нареченою були в чорних вбраннях і не запросили на церемонію гостей

Навесні 2023 року Войтенко повідомив, що має стоснки з Камінською
Фото: konstantin.voytenko / Instagram

Український актор Костянтин Войтенко і його обраниця, українська дизайнерка Наталія Камінська обрали для реєстрації шлюбу чорні вбрання, бо почувалися в них максимально комфортно. Про це повідомляють у пресрелізі, який пресслужба "Нового каналу" надала інтернет-виданню "ГОРДОН".

"Ми розуміли, що бажаємо чогось незвичного. Ми точно хотіли розділити розпис і святкування весілля, тому вирішили зробити образи, які максимально відрізняються. І от саме в цих вбраннях чорного кольору, які ви побачили, відчули себе максимально комфортно для такої події. Мій костюм приїхав з Іспанії за допомогою друзів. А наречена знайшла сукню українського бренда", – розповів Войтенко.

Він додав, що церемонія реєстрації шлюбу тривала приблизно 15 хвилин.

"На церемонії взагалі не було гостей, тому що ми хотіли провести цей день лише удвох, не відволікаючись ні на що. Потім у нас була неймовірна фотосесія. А далі поїхали в заміський комплекс на два дні", – зазначив артист.

За словами Войтенка, вони з обраницею давно відчували себе сім’єю, але ще не звикли називати одне одного чоловіком і дружиною.

Контекст:

Навесні 2023 року Войтенко повідомив, що має стосунки з Камінською. 14 лютого 2024 року він освідчився новій обраниці, вона відповіла згодою. 10 червня артист оголосив, що одружився з Камінською. Дати реєстрації шлюбу він не повідомляв.

Для Войтенка і Камінської цей шлюб став другим. Раніше артист був одружений із танцівницею Валентиною Марініною. На початку жовтня 2022 року Марініна заявила, що вони з Войтенком розлучилися після семи років шлюбу. Вона підкреслила, що повернула собі дівоче прізвище. У колишнього подружжя є донька Емілія (2016).

Після розлучення Марініна звинуватила ексчоловіка в домашньому насильстві й тиранії. Він спростував її слова.

У Камінської від попередніх стосунків є син.