Восьмихвилинні овації після фільму про Каллас довели Джолі, яка зіграла головну роль, до сліз. Відео

За словами Джолі, роль Каллас стала для неї "терапією"
Фото: ЕРА

Увечері 29 серпня в театрі "Сала Гранде" в межах Венеціанського кінофестивалю відбулася прем'єра біографічної драми чилійського кінорежисера Пабло Ларраіна про грецьку оперну співачку Марію Каллас. Головну роль у фільмі виконала американська акторка Анджеліна Джолі. Як зазначає Variety, восьмихвилинні овації глядачів після показу фільму змусили актрису плакати.

Описуючи реакцію акторки, видання зазначає, що Джолі була зворушена, витирала сльози й "час від часу відверталася від оплесків, коли її переповнювали емоції". Редакція припускає, що команда фільму, "безперечно, претендуватиме на "Оскар", а саму Джолі вперше за 15 років можуть номінувати на премію в категорії "Найкраща актриса".

"Восьмихвилинні овації стоячи Анджеліні Джолі на "Марію" – найзахопленіші оплески, які я бачив на фестивалі відтоді, як два роки тому Брендан Фрейзер запустив тут свою агітаційну кампанію за "Оскар" для "Кита", – написав в Х головний редактор Variety Рамін Сетуде.

Джолі "сяяла" на прем'єрі в нюдовій максісукні з драпіруванням від австралійської модельєрки Тамари Ральф, доповнивши образ хутряною накидкою. Світле волосся Джолі було укладене в невимушену зачіску із проділом набік, а її образ був "досить простим за винятком яскраво-червоної помади, яка поєднувалася з її нігтями й пожвавлювала монохромний ансамбль".

Контекст:

У фільмі "Марія" розповідають "бурхливу, прекрасну і трагічну історію життя" Каллас. Права на фільм придбала стримінгова компанія Netflix. Дати релізу поки не розголошують.

Як зазначає The Hollywood Reporter, перед показом фільму Джолі на пресконференції зізналася, що роль стала для неї "терапією, якої вона потребувала, але не усвідомлювала цього". За словами актриси, вона гадки не мала, скільки всього тримає в собі й не дозволяє вийти назовні.