"Усе вже придумано". Tayanna розповіла про дочку Ніколь, чоловіка й виступи по $200 тис.

Tayanna мріє про дочку, яку назве Ніколь
Фото: tayanna / Instagram
Українська співачка Tayanna в інтерв'ю, яке 20 травня вийшло на YouTube-каналі блогерки Тані Гузенко, заявила, що за п'ять років бачить себе заміжньою жінкою та матір'ю двох дітей.

За словами артистки, зараз вона відчуває необхідність вийти заміж. Співачка назвала це питання болючим для себе.

"Не знаю, чому в мене прямо так прокинулася ця необхідність", – зазначила вона. Розповідаючи про майбутнє материнство, Tayanna підкреслила, що хоче народити ще одну дитину – дівчинку, яку назве Ніколь.

"У мене вже все придумано: у мене є чоловік, у мене є дитина, мої пісні слухає весь світ. Ось усі ходять і співають українською мовою: "Бо тебе кохає фантастична жінка". Гастролей буде мало, але вони будуть дорогими – від $200 тис. концерти. Так! Ось п'ять концертів на місяць досить – і потім пів року подорожей", – поділилася мріями співачка.

Відео: Таня Гузенко / YouTube

Контекст:

Tayanna під своїм справжнім ім'ям Тетяна Решетняк починала кар'єру в гурті "Гарячий шоколад", який покинула 2011 року, потім зайнялася сольною кар'єрою.

У стосунках із музикантом Єгором Глібом співачка народила сина Даніеля (2013). Пара розлучилася після трьох років цивільного шлюбу. Обранець артистки молодший за неї на вісім років.

У квітні 2020 року співачка зізналася, що приховувала від близьких факт домашнього насильства з боку Гліба. "Ніхто про це не знав. Я нікому не розказувала, тому що я вважала, що це моє життя, і воно має бути закритим. Мені не хотілося нікого ще ув'язувати. Я ж мудріша – чого я влізла в таку какашку?" – розповідала тоді Tayanna.

У березні 2021 року вона заявила, що пробачила Глібу образи. За словами співачки, зараз вона вважає, що той досвід був їй необхідним, щоб "прийти в себе".