"Вже забери мене і заховай мене. Не віддавай нікому". Олена Тополя в кліпі на пісню "Нірвана" заспівала про розлуку з коханим. Відео

Олена Тополя: Ти мене зламав, я вже не права
Фото надала команда співачки

Українська співачка Олена Тополя 5 липня в YouTube презентувала кліп на пісню "Нірвана", у якій співає про розлуку з коханим.

"Під час запису цієї пісні виконавиця особисто відчувала ці почуття, оскільки її чоловік Тарас Тополя приєднався до Збройних сил України в перші дні вторгнення. Ця пісня є щирим виявом почуттів і бажань про кохання й повернення до рідного дому", – ідеться у пресрелізі.

За словами артистки, мрії й бажання є енергією, яка має силу.

"Чим більше ми ущільнюємо її у своїх думках, тим швидше вона реалізується. Дай боже, щоб реалізувалися найкращі мрії й наміри", – зазначила Олена Тополя.

За словами команди співачки, її нова відеоробота являє собою подорож до внутрішнього спокою й розуміння свого місця у світі.

"Ти мене зламав, я вже не права. Вже забери мене і заховай мене. Не віддавай мене нікому", – співає Олена Тополя.

Контекст:

У вересні 2023 року Alyosha повідомила про намір змінити свій сценічний псевдонім. Тоді вона наголосила, що не знає, яке нове ім'я обрати для сцени.

Під псевдонімом Alyosha артистка востаннє виступила 19 жовтня. Після цього на концертних афішах вона стала називати себе Оленою Тополею, а в січні 2024 року випустила кліп як Olena Topolia.

28 березня співачка заявила, що визначилася зі своїм новим сценічним ім'ям і виступатиме далі як Олена Тополя.