"Здорове" вівсяне печиво від Ярославського

Ярославський розкрив секрет, як із бананів та вівсянки приготувати смачний десерт
Фото: yaroslavskyi_vova / Instagram
Український шеф-кухар і суддя шоу "Майстер Шеф" Володимир Ярославський у своєму Instagram поділився легким і швидким рецептом "здорового" вівсяного печива.

"Зробив собі таке "хелсі-печиво", яке їм на сніданок перед спортзалом. А для вас це ще може бути смачною ідеєю для дітей, які не бажають їсти вівсянку", – написав він.

Інгредієнти: 2 банани, 70 г вівсянки, 50г 100% шоколаду, 25 г какао-масла, горіхи й сухофрукти на вибір.

Два банани (краще брати після заморожування або перестиглі) розім'яти виделкою, додати вівсянку, дати настоятися 15–20 хвилин. Потім викласти суміш ложкою на пергамент так, щоб усередині печива були невеликі заглиблення. Випікати при 180 °С 15–20 хвилин.

Чорний шоколад розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі разом із какао-маслом. Печиво дістати з духовки й охолодити. У заглиблення налити шоколадну суміш і покласти горіхи чи сухофрукти.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Volodymyr Yaroslavskyi (@yaroslavskyi_vova)

Контекст:

Ярославський народився 1979 року в Білоруській РСР. З відзнакою закінчив Полтавський комерційний технікум за спеціальністю "технолог харчування", потім вступив до Полтавського кооперативного університету.

Після його закінчення влаштувався працювати шеф-кухарем до одного з ресторанів Бєлгорода, а невдовзі перейшов працювати в московський ресторан.

З 2015 року є шеф-кухарем, керівником і співвласником одного з київських ресторанів.