"Життєві потрясіння призводять до зовнішніх і внутрішніх змін". Який вигляд зараз має Шоптенко, яка на "Танцях із зірками" танцювала із Зеленським

Шоптенко розмістила бекстейдж-відео
Фото: alena_shoptenko / Instagram

36-річна українська хореографиня Олена Шоптенко 19 липня в Instagram розмістила ролик, у якому продемонструвала, як позує перед камерою.

Шоптенко показала кілька образів. Вона позувала в чорному бюстгальтері й високих трусах, а також подовженому жакеті. У другому образі використала тренч і ажурні колготки. У третьому – високі труси й топ вільного фасону.

"Будь-які життєві потрясіння призводять до зовнішніх і внутрішніх змін. Важливо їх усвідомити й закарбувати. Скоро поділюся з вами своїми", – написала хореографиня.

Шоптенко в березні зробили операцію на нозі після того, як унаслідок нещасного випадку вона порвала зв'язки колінного суглоба. У червні вона показувала, як відновлюється за допомогою спеціальних вправ.

Контекст:

Олена Шоптенко – дворазова чемпіонка світу 2006 року з бальних танців серед молоді до 21 року, чемпіонка України 2007 року в 10 танцях серед молоді до 21 року.

Хореографиня стала відомою після перемоги в першому сезоні шоу "Танці з зірками" (2006) на каналі "1+1". Вона виступала у парі з екскерівником студії "Квартал 95" Володимиром Зеленським, який зараз є президентом України.

Після повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну Шоптенко разом із сином поїхала за кордон. Зараз вона перебуває в Австрії. Танцівниця займається благодійною діяльністю на підтримку України.