ЗМІ повідомили про роман Деппа із заміжньою адвокаткою, яка була присутня на засіданнях суду

Річ, якій приписують роман із Деппом, офіційно не розлучена
Фото: ЕРА
Американський актор Джонні Депп перебуває у стосунках з американською адвокаткою Джоель Річ, яка супроводжувала його на судових засіданнях у справі про наклеп проти британського таблоїду The Sun у 2020 році. Про це 22 вересня повідомив американський таблоїд Page Six із посиланням на інформацію, отриману із власних джерел.

Видання зазначає, що нова обраниця Деппа офіційно є заміжньою жінкою, але розсталася зі своїм чоловіком. Коли саме почався роман між Деппом і Річ, не повідомляють.

У публікації наголошують, що Річ не брала участі у процесі захисту Деппа, але вона була у залі суду під час слухань.

Представники актора поки не коментують чуток про його роман із Річ.

Контекст:

У 2018 році журналіст британського таблоїду Sun Ден Вуттон опублікував статтю, в якій назвав Деппа "людиною, яка б'є свою дружину", американську актрису Ембер Герд. На той час Депп і Герд були вже розлучені. Шлюбний процес завершився у 2017 році.

У листопаді 2020 року актор програв у Високому суді Лондона справу проти таблоїду. На багатьох фото, зроблених під час слухань, Деппа супроводжувала Річ.

12 квітня 2022 року у Вірджинії (США) розпочався новий судовий процес за позовом Деппа проти Герд. 1 червня Депп виграв позов. Згідно з рішенням суду, колишня дружина має виплатити йому $15 млн як моральну компенсацію за бездоказові звинувачення в домашньому насильстві.