ЗМІ згадали, як Джолі у 22 роки замовила себе кілеру, але той виявився "порядною людиною" й попросив зателефонувати йому пізніше

49-річна Джолі – володарка премії "Оскар", трьох премій "Золотий глобус" і двох премій Гільдії кіноакторів США
Фото: ЕРА

Американська актриса Анджеліна Джолі замовила себе кілеру, коли їй було 22 роки. Про цю історію 28 липня розповіла редакція таблоїда Daily Mail, зібравши архівні висловлювання знаменитості на цю тему.

У публікації наголошують, що вперше про цю історію Джолі згадала 2001 року. Тоді артистка заявила, що якби її вбили, а не вона наклала на себе руки, то близьким було б легше пережити її смерть. За два роки в новому інтерв'ю актриса додала, що знайти кілера було не таким складним завданням. За словами знаменитості, багато людей у 22 роки замислюються над тим, щоб звести рахунки з життям.

Редакція, аналізуючи інтерв'ю Джолі, розповідає, що актриса хотіла, щоб мотивом її вбивства було пограбування, але кілер, поговоривши з нею, запропонував повернутися до цієї розмови за два місяці. За цей час, зазначають у статті, актриса змінила плани. За словами Джолі, убивця-найманець виявився "порядною людиною".

Ставши багатодітною матір'ю, Джолі в одному з інтерв'ю наголосила, що саме материнство дало можливість їй вирости як особистості й узяти на себе відповідальність за інших.

Контекст:

49-річна Джолі – володарка премії "Оскар", трьох премій "Золотий глобус" і двох премій Гільдії кіноакторів США.

Вона була заміжня за американським актором Бредом Піттом. Подружжя розлучилося 2019 року (заяву Джолі подала 2016-го). Вони жили в офіційному шлюбі з 2014 року. Весілля знаменитостей відбулося в маєтку Шато Міраваль (Франція).

Після розлучення колишнє подружжя судилося за право опіки над своїми дітьми: Меддоксом (2001), Паксом (2003), Захарою (2005), Шайло (2006) та близнюками Вів'єн і Ноксом (2008). Перші троє – прийомні діти пари, а троє молодших – біологічні. У травні 2021 року суд оголосив рішення про спільну опіку експодружжя над дітьми. На момент оголошення судового рішення про опіку старший син пари – Меддокс – досяг повноліття.

У серпні 2023 року подружжя завершило процес розлучення.