"Звучить як батько", "Тембр як у тата". Син Андреа Бочеллі випустив першу пісню. Відео

Андреа Бочеллі з молодшим сином Маттео, якому в жовтні виповниться 24 роки

Фото: ЕРА

Молодший син знаменитого італійського тенора Андреа Бочеллі (нещодавно виступав у Києві на День Незалежності) Маттео випустив дебютний сингл Solo ("Самотність"). Фрагмент відеокліпу Бочеллі-старший виклав на своїй сторінці в Instagram.

"Ти йдеш сам, дорогий Маттео, на своїх ногах, до своїх мрій, із голосом і емоціями, які заражають, з усмішкою, якою освітлюєш свій світ! Ідеш сам, подалі від тих, хто виховав, від світу, у якому виріс, і все ж моя найбільша надія полягає в тому, що ти ніколи не відчуєш себе самотнім, тому що любов – це постійна присутність. Любов залишається з тобою, навіть коли ти далеко", – підписав ролик сина 63-річний Бочеллі.

Співак додав, що мріє сісти в першому ряду на концерті сина і пишатися, як зал йому аплодує.

"Ти не уявляєш, як я хочу це зробити, яку гордість і прихильність я відчуваю. Мені доведеться опиратися спокусі сказати тому, з ким я поруч сяду: "Знаєш, це мій син там, нагорі!" – завершив пост Бочеллі.

Ролик Маттео Бочеллі набрав більше ніж 355 тис. переглядів і майже 3 тис. коментарів.

"Яблуко від яблуні... Браво", – написав stanleygeorges85.

"Абсолютно захопливо, так красиво", – прокоментував desig.music.

"Звучить як батько", – вважає luckydice__.

"Тембр як у тата", – уточнює zhani.h.

Контекст:

Андреа Бочеллі народився в Італії 1958 року. Співак із дитинства мав проблеми із зором через глаукому, після 27 операцій на очах остаточно осліп у 12 років.

Навчаючись оперного співу, він змушений був ночами підробляти артистом у ресторанах. Дебют Бочеллі як тенора відбувся 1994 року на фестивалі в Сан-Ремо. Виступав перед папою римським, випустив безліч альбомів, нагороджений зіркою на голлівудській Алеї слави за внесок у театральне мистецтво (оперу). Кілька разів вигравав премії Classical Brit і World Music Awards, його номінували на Grammy та Emmy.

У Бочеллі троє дітей: двоє синів – Амос (1995) і Маттео (1997) – від першого шлюбу, і донька Вірджинія від другого.