У Києві рятувальники виявили під завалами будинку тіло жінки, яка загинула внаслідок атаки російських дронів

За даними Кличка, ще одна людина перебуває під завалами
Фото: ТИМОШЕНКО Офіс президента / Telegram

Унаслідок атаки дронів у Києві вранці 17 жовтня загинула щонайменше одна людина. Про це в Telegram повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

"Знайдено тіло першого загиблого під руїнами житлового будинку в Києві", – написав Геращенко.

Як уточнив мер столиці Віталій Кличко, із-під завалів будинку в Шевченківському районі рятувальники витягли тіло загиблої жінки.

За його даними, ще одна людина перебуває під завалами. Пошуково-рятувальні роботи триває.

Трьох постраждалих госпіталізовано.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Уранці 17 жовтня, за тиждень після масованого обстрілу України 10 жовтня, Росія здійснила нову атаку на столицю. Окрім того, під ударом РФ уночі й уранці 17 жовтня опинилися Дніпропетровська область, Сумська область, Одеська область, Запоріжжя.

Атака по Києву відбулася приблизно о 7.00. Було чутно два вибухи в Шевченківському районі столиці. Кличко заявив, що внаслідок удару спалахнула пожежа в нежитловому приміщенні, пошкоджено кілька житлових будинків. За інформацією Геращенка, зазнав руйнувань об'єкт інфраструктури біля вокзалу.

Пізніше в Києві почалася друга хвиля вибухів, росіяни влучили в житловий будинок у Шевченківському районі. За інформацією мера станом на 10.06, зі зруйнованого будинку було врятовано 18 людей.

Мер Києва показав уламок іранського дрона-камікадзе, яким уранці 17 жовтня росіяни атакували столицю. На дроні видно напис "Герань-2".