Аброськін про замах на заступника голови Одеської облради: Скоєно тільки через бізнес-інтереси

Аброськін повідомив, що під час обшуків було вилучено зброю
Фото: Вячеслав Аброськин / Facebook

Під час обшуків у підозрюваних у замаху на заступника голови Одеської облради Олега Радковського правоохоронці вилучили "доволі значну" кількість зброї, зазначив заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

Мотивом для замаху на заступника голови Одеської облради Олега Радковського був бізнес. Про це у Facebook заявив заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

"Вчора двом підозрюваним у вбивстві судом обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Вже можна сказати, що замах на вбивство був скоєний виключно через бізнес-інтереси", – написав він.

Аброськін повідомив, що під час обшуків вилучили зброю, використану для замаху, машину й "різні речі, що використовували злочинці при скоєнні інших злочинів".

"Кількість вилученої зброї доволі значна, і зараз встановлюється її походження", – зазначив він.

Увечері 4 жовтня в Одесі внаслідок замаху невідомих Радковський дістав поранення в ногу, руку й поперек. Прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство.

Радник начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Руслан Форостяк повідомив, що правоохоронці не пов'язують замаху з політичною діяльністю.

12 жовтня було затримано двох осіб, підозрюваних у замаху на Радковського. Правоохоронці припускають, що це стрілець і його спільник.

Радковський – колишній нардеп від "Батьківщини", член облради партії, засновник мережі супермаркетів "Наталка" й холдингу "Берег-груп".