Аброськін: Пропаганда "ДНР" – дуже необхідний для документування злочинів матеріал

В'ячеслав Аброськін: Настане час, і кожен з цих злочинців відповідатиме за свої злодіяння
Фото: Вячеслав Аброськин / Facebook

Начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін заявив, що інтерв'ю найманців, які воюють проти України, будуть використовувати як доказову базу.

Пропагандисти "ДНР" пишуть про "критичний дефіцит" підручників на підконтрольній Києву території та дають інтерв'ю з іноземними найманцями, що воюють проти України. Про це повідомив перший заступник голови Нацполіції України В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook.

"Пропаганда "ДНР" в дії – це "героїчні епоси" найманця-снайпера із Сербії Деяна Берича, який воює проти ЗСУ та хвалькувато хизується "казками" про свої "героїчні подвиги". Не знаю, хто вірить у ці "хвастощі", але для нас це дуже необхідний для документування злочинів матеріал. Настане час, і якщо виживе цей "вояка", обов'язково знайдемо", – пообіцяв він.

Аброськін додав, що після прочитання видань терористів йому шкода українських громадян, які не зі своєї волі опинилися в окупації.

"Болить за дітей, яких змалечку пройдисвіт-реалізатор курятини (ватажок "ДНР" Олександр Захарченко, – "ГОРДОН") зі своїми кремлівськими кураторами обдурюють та виховують з них "гарматне м'ясо" для російського окупанта. Настане час, і кожен з цих злочинців відповідатиме за свої злодіяння", – підкреслив він.

Збройний конфлікт на сході України почався у квітні 2014 року. Бойові дії відбуваються між Збройними силами України та проросійськими бойовиками, які контролюють частину Донецької та Луганської областей.

Захарченко керує угрупованням "ДНР" із листопада 2014 року.