ДТП за участю голови Перечинської РДА: померла друга постраждала

ДТП сталася 13 липня приблизно о 22.30
Фото: mukachevo.net

13 липня п'яний голова Перечинської райдержадміністрації Віктор Олефір збив двох жінок, одна з них померла того самого дня у реанімації, за життя другої до сьогодні боролися медики.

У лікарні померла друга постраждала у ДТП на Закарпатті за участю голови Перечинської райдержадміністрації Віктора Олефіра. Про це 15 липня повідомив мер Перечина Іван Погоріляк у Facebook.

"На жаль, померла й друга жінка, яка була травмована у ДТП за участю голови Перечинської РДА. Слів немає, котрі би хоч якось могли втішити близьких та рідних жертв цієї дорожньо-транспортної пригоди..." – написав він.

13 липня о 22.30 Олефір, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння за кермом позашляховика Jeep Cherokee, скоїв наїзд на двох жительок Перечина Закарпатської області, одна з них померла того самого дня в реанімації. Олефіра затримали, його відсторонено від виконання обов'язків голови РДА.

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль повідомив, що за годину до ДТП у Перечині 13 липня поліція затримувала Олефіра за іншу аварію, але правоохоронці його відпустили. У поліції заявили, що учасники цієї ДТП роз'їхалися до приїзду правоохоронців. 

14 липня Олефіра повідомили про підозру у порушенні безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого. Запобіжний захід посадовцю оберуть 16 липня.