"Час такий короткий. Не сатаній". Максаковій надійшло смс від імовірного замовника вбивства Вороненкова. Відео

Максакова не планує виїжджати з України
Скріншот: tsn.ua
Напередодні річниці вбивства екс-депутата Державної думи РФ Дениса Вороненкова його дружина, оперна співачка Марія Максакова розповіла в інтерв'ю ТСН, що їй надійшло смс від імовірного замовника злочину – її колишнього цивільного чоловіка Володимира Тюріна. "Час такий короткий. Не сатаній", – показала вона журналістам повідомлення на своєму телефоні. З її слів, кримінальний авторитет надсилає смс через свого охоронця. Максакова запевнила, що вже давно не спілкується з Тюріним. Протягом останнього року, окрім чоловіка, вона також втратила батька – 80-річний доктор фізико-математичних наук Петер Ігенбергс помер у січні. Співачка виховує дворічного Івана Вороненкова і розраховує набути українського громадянства.

23 березня 2017 року Вороненкова, який набув українського громадянства і дав свідчення ГПУ у справі про держзраду колишнього президента України Віктора Януковича, у центрі Києва вбив кілер, коли екс-депутат Держдуми РФ прямував на зустріч. Охоронець політика смертельно поранив нападника.

9 жовтня генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що вбивство за наказом Федеральної служби безпеки РФ замовив кримінальний авторитет Тюрін. У нього нібито було три мотиви для вчинення злочину, зокрема особистий.

У грудні прокуратура Києва повідомила, що досудове розслідування у справі про вбивство Вороненкова – на завершальній стадії.