Кількість постраждалих від російської атаки на Київську область зросла до семи, серед них – діти – поліція

Унаслідок російського удару є руйнування житлових будинків
Фото: EPA

Унаслідок ракетної атаки російських окупантів 16 червня в Київській області постраждало семеро мирних жителів, зокрема діти. Про це начальник поліції регіону Андрій Нєбитов повідомляв в ефірі національного телемарафону, інформує поліція у Facebook.

"Станом на зараз кількість постраждалих від терористичного ракетного удару збільшилася – семеро людей звернулися до лікарів. На щастя, вони не мають серйозних травм. Також постраждало двоє дітей чотирьох і 13 років, дві жінки – 1936-го і 1938 року народження, яким теж надана медична допомога", – ідеться в повідомленні.

За даними правоохоронців, унаслідок удару повністю зруйновано три приватні будинки, 15 – потребують ремонту, ще у 15 – незначні пошкодження.

"Ми розуміємо, що це не останнє звернення громадян. Закликаємо в разі необхідності одразу телефонувати відповідним службам і не чіпати уламків ракет, адже вони можуть бути небезпечними", – наголосили в поліції.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

У Київській обладміністрації раніше повідомляли про шістьох постраждалих унаслідок російської атаки.

Контекст:

Під час ракетної атаки РФ на Київ 16 червня (приблизно об 11.00) сили протиповітряної оборони України знищили шість аеробалістичних ракет "Кинджал", шість крилатих ракет "Калібр" і два розвідувальні безпілотники окупантів, проінформували Повітряні сили ЗСУ.

Починаючи із травня, окупанти регулярно намагаються завдати масованого удару по Києву й Київській області. Сили ППО більшість цілей, які летять, знищують.